Recht op financieel gezond leven

Melior Bewind & Financiële coaching, dé financiële zorgverlener én financiële huisarts, helpt u bij financiële uitdagingen en zorgen en begeleidt u bij het vinden van financiële rust. Kenmerkend voor onze dienstverlening is dat uw welzijn bij ons centraal staat. Want ieder mens is uniek en heeft een eigen verhaal. Onze aanpak is open en transparant en gebaseerd op menselijkheid en wederzijds vertrouwen.

Bij Melior Bewind & Financiële coaching kunt u terecht voor de diensten bewindvoering, inkomensbeheer, budgetcoaching en financiële (life) coaching. Daarnaast zijn wij uw financiële huisarts, coach en gesprekspartner op het gebied van overige financiële, sociaal-juridische en fiscale vraagstukken.

In onze dagelijkse praktijk zoeken wij de samenwerking met professionals, hulpverleners en specialisten die aanvullende kennis leveren en net zoals wij uw welzijn en financiële gezondheid centraal stellen.

Iedereen heeft recht op een financieel gezond leven. Vanuit deze missie willen wij u ondersteunen en helpen bij het maken van de juiste keuzes om uw doelen te realiseren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem contact op

Over ons

Patricia en René hebben ruime ervaring in de zakelijke en financiële dienstverlening. De basis voor deze samenwerking is ontstaan bij de Rabobank, waarbij zij in diverse adviserende en leidinggevende functies hebben gewerkt. Deze ervaring biedt een solide basis voor de wijze waarop zij hun dienstverlening vormgeven.

Patricia van Tilburg

Patricia van Tilburg

“Uw financiën zijn mijn zorg. Een samenwerking gebaseerd op vertrouwen, respect en oog voor uw welzijn is hierbij belangrijk. Zo ontstaat de basis voor uw financiële rust. Fijn dat ik u hiermee mag helpen!”

René Achten

René Achten

“Mensen voelen zich vaak gelukkiger als hun geldzaken op orde zijn. Dat geeft een gerust gevoel en opent de weg naar een financieel fit en gezond leven. Ik wil u daarbij graag van dienst zijn.”

Onze diensten