Woning en Hypotheek

Hypotheek

Op het moment dat u een huis gaat kopen of verkopen zijn er veel zaken die u moet regelen. Mogelijk heeft u al een eigen woning met hypotheek maar vraagt u zich af of deze nog wel past bij uw huidige situatie. U denkt bijvoorbeeld aan aanpassing van het rentecontract of een andere hypotheekvorm. Wellicht overweegt u om te verbouwen of wilt u verhuizen?

Vaak komt u dan terecht bij een tussenpersoon, een verzekeringskantoor of hypotheekorganisatie of een adviseur bij uw bank. Zij adviseren én bemiddelen bij het afsluiten van een hypotheek.

Wellicht overweegt u  om een hypotheeklening via het internetkanaal af te sluiten. Vaak is dit goedkoper, maar op dat moment ontbreekt persoonlijke aandacht en begeleiding. Indien u het lastig vindt om een juiste keuze te maken via welke weg u uw zaken wilt regelen, kunnen we u helpen.  

Woning

Bij het verkopen van uw woning komen ook veel vragen op u af. Wat is een reële verkoopwaarde voor uw woning? Welke makelaar vertrouwt u de verkoop van uw woning toe, of verkoopt u de woning juist zelf zonder tussenkomst van een makelaar? En hoe doet u dat? Ook hierin kunnen we u begeleiden.

De juiste keuze

Bij onze financiële coaching staan uw wensen en doelen centraal en helpen wij u de juiste keuze te maken. Op een manier die voor u duidelijk en realistisch is. Als u begeleiding en coaching wenst over de koop/verkoop van uw woning, een hypotheek, lening, krediet of financiering, raadpleeg ons geheel vrijblijvend of bezoek ons gratis koffie-uurtje.  Wij geven u veel inzicht en rust en helpen u bij het maken van de juiste keuzes.  Onze onafhankelijke financiële coaching kan voor u een kostenbesparing opleveren. Hoe? Dat vertellen we u graag!  Een coaching gesprek hoeft helemaal niet lang te duren. Het resultaat mag er zijn.  

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op