Diensten

Bewindvoering

Bewindvoering

Indien u door omstandigheden niet zelf (meer) de eigen financiën kunt regelen, dan kan een bewindvoerder dat doen. Deze is verantwoordelijk voor het beheren en beschermen van uw financiële belangen.

Lees meer
Inkomensbeheer

Inkomensbeheer

Heeft u ook steeds vaker moeite met het op orde houden van uw financiële zaken? Mist u het overzicht of vindt u het lastig om rond te komen van uw inkomen? Dan is inkomensbeheer wellicht een oplossing voor u.

Lees meer
Financiële coaching

Financiële coaching

Vraagt u zich soms ook af: "Heb ik het financieel wel goed geregeld"? De kracht van financiële coaching is dat uw wensen en geldzaken samenkomen en u helpt bij het maken van de juiste keuzes.

Lees meer
Zakelijk

Zakelijk

Financiële problemen hebben vaak een nadelige uitwerking op de gezondheid van medewerkers. Financiële stress kan dan leiden tot een mogelijk langdurig ziekteverzuim. Wat kunt u hier aan doen?

Lees meer
Budgetcoaching

Budgetcoaching

Ervaart u financiële stress? Staat u vaak "rood" en opent u uw post en/of mail niet meer? Financiële zorgen komen veel vaker voor dan u denkt en kunnen verschillende oorzaken hebben.

Lees meer
Levensexecuteur

Levensexecuteur

Wie regelt uw belangen als u zelf niet meer in staat bent om uw eigen wil te bepalen? Daarom maken steeds meer mensen een levenstestament en benoemen ze hierin een vertrouwenspersoon.

Lees meer